Adgang 6:00 - 22:00
Ring til os 7070 7997

Har du lyst til at høre mere?

Ring til os 7070 7997
Adgang 6:00 - 22:00
Bestil depotrum Find din pris

Udnyt pladsen

SMART MØBELOPBEVARING

PAK FORNUFTIGT

Hjælpemidler

Brug for et godt råd?

Værd at vide om møbelopbevaring

Hos Boxbudget.dk hjælper vi dig med at opbevare dine møbler og ejendele.

Vores mange forskellige størrelser af depotrum til møbelopbevaring giver dig den plads, du har behov for.

Udnyt pladsen i dit depotrum

Vi oplever ofte, at vores kunder tror, at de har behov for et meget større rum, end det egentlig er tilfældet. Ofte bliver de overrasket over, hvor meget der er plads til i et rum, hvis bare det bliver pakket på den rigtige måde.

Hvordan du pakker dit depotrum afhænger selvfølgelig af, om der er nogle ting derinde, som du ofte skal have fat i. Pakker du rummet overskueligt, kan du også nemmere finde de ting, du skal til.

Lidt som at spille Tetris...

Møbelopbevaring er lidt som at spille Tetris.

Prøv at tænke over, om der er nogle af dine møbler, du kan stille på en anden og mere praktisk måde. Skal din sofa nødvendigvis stå på langs? Stiller du sofaen på højkant, udnytter du samtidig rummets højde, og der er mere plads til de øvrige møbler i depotrummet.

På samme måde kan kasser og poser med mindre ting ofte placeres inde i skabe og reoler. Mange ting vil kunne stables oven på hinanden, hvis bare man sørger for at skåne flader mod ridser og skrammer ved at lægge et tæppe imellem.

Vi guider dig gerne i møbelopbevaring, så du får mest muligt ud af dit depotrum.

Let flytningen - pak fornuftigt

Hvis man skal have opbevaret møbler og indbo i et depotrum, er det en rigtig god idé at tænke lidt over, hvordan man pakker det. Jo flere regulære enheder man har, des bedre kan pladsen i rummet udnyttes. Og dertil kommer, at det også bliver meget mere overskueligt at flytte det. Tøm skuffer og skabe, så møblerne, der skal opbevares, ikke vejer mere end højst nødvendigt. Pak så meget som muligt i flyttekasser af en god kvalitet. Det gør det meget lettere at udnytte pladsen i depotrummet - også i højden. Det er en god idé at vælge flyttekasser, der ikke er alt for store. Så er de lettere at bære og bliver ikke så let alt for tunge.  

Vi letter arbejdet

Opbevaring af møbler betyder næsten altid, at der er mange tunge løft.

I vores lagerhaller finder du diverse hjælpemidler, der gør det meget nemmere for dig at flytte dine møbler rundt. Du finder både rullevogne, sækkevogne og palleløftere, der letter arbejdet for dig. På den måde kan du undgå diverse skader, som let kan opstå, hvis du løfter forkert. Du kan også frit benytte vores stiger, hvis du har brug for at stable ting ovenpå hinanden, eller skal have fat i en genstand, du ikke kan nå fra gulvhøjde.

Har du spørgsmål til møbelopbevaring?

Har du spørgsmål til, hvordan du opbevarer dine møbler bedst muligt eller spørgsmål generelt om møbelopbevaring, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70707997.

Du kan også ringe og lave en uforpligtende aftale om at kigge forbi en af vores tre afdelinger i HadstenSkanderborg eller Kolding og se på mulighederne. 

Bestil dit depotrum nu

7070 7997

Du finder os her

FAVRSKOV

Faurskovvej 1
8370 Hadsten

7070 7997
favrskov@boxbudget.dk

SKANDERBORG

Niels Bohrs Vej 30
8660 Skanderborg

7070 7997
stilling@boxbudget.dk

KOLDING

Essen 35
6000 Kolding

7070 7997
kolding@boxbudget.dk