Adgang 6:00 - 22:00
Ring til os 7070 7997

Har du lyst til at høre mere?

Ring til os 7070 7997
Adgang 6:00 - 22:00
Bestil depotrum Find din pris

Orden er lig med frihed

Børnetingene

Ferieudstyret

Sommer/vinter udstyret

Minderne

Samlingen

Opbevaring - når man gerne vil udnytte den plads man har bedst muligt

Vi er alle sammen blevet bevidste om at vi skal passe på miljøet. Køb og smid væk kulturen er blevet til køb og pas på kulturen.

Depotrummet er det sted, hvor vi kan stille alle de ting, som vi kun skal bruge en gang i mellem, dem der venter på at blive aktuelle igen og dem der skal gemmes fordi det skal de bare.

Og så er det bare rigtigt rart, når alt det vi gerne vil gemme, ikke behøver at fylde op derhjemme. Derfor giver det også god mening at tænke opbevaring ind i sin hverdag.

Med et depotrum er det muligt at få ryddet op, og skabe plads til det der er vigtigt i hverdagen. Og indretter man sit depotrum med reoler er det hurtigt og overskueligt, når man får brug for at hente eller bringe noget til rummet.

Hvor opbevarer du:

  • kufferterne, køleboksen og tagboksen
  • ski-, surf- og golfudstyr
  • vinter/sommerdæk
  • julepynt og påskepynt

...og alt det andet du kun bruger en gang imellem.

Tænk, hvor meget plads det kunne frigøre derhjemme, hvis det blev opbevaret i depotrum.

Orden er lig med frihed

Køb og smid væk kulturen er blevet til køb og pas på kulturen.

Opbevaringsrummet er det sted, hvor vi kan stille alle de ting, som vi kun skal bruge en gang i mellem, dem der venter på at blive aktuelle igen og dem der skal gemmes fordi det skal de bare.

Og så er det bare rigtigt rart, når alt det vi gerne vil gemme, ikke behøver at fylde op derhjemme.

Derfor giver det også god mening at tænke opbevaring ind i sin hverdag. At leje et rum til opbevaring, er en rigtig god måde at skabe orden i hjemmet på. 

Børnetingene

Tiden som børnefamilie med liv i huset og alt hvad det fører med sig af skønne oplevelser, opleves ofte som alt for kort, når børnene pludselig er blevet store og fløjet fra reden. 

Men når man står midt i det er det også en hektisk tid med mange skiftende behov.

Størrelse 74 bliver til 128 hen over natten og Lamaze skiftes ud med Lego og Barbie. Barnevognen bliver sat til side til fordel for tre-hjuleren og senere to-hjuleren.

Rigtig mange ting findes frem og pakkes væk igen til næste skud på stammen er klar til at få fornøjelse af det. Mange boliger har kun begrænset opbevaringsplads, og det kan være svært at finde plads til de ting, der ikke er i brug lige nu. 

Et depotrum skaber plads derhjemme. Her kan I opbevare alle de ting, der ikke er i brug lige nu. Og det er nemt at komme til sine ting, når der bliver brug for dem igen. 

Ferieudstyret

Mange har rigtigt meget udstyr, der kun er i brug i forbindelse med ferien. Resten af året fungerer tingene som pladsrøvere i boligen, garagen eller kælderrummet. Med et depotrum er det let at få skabt orden derhjemme og orden skaber ro  og balance.

Hvor opbevarer du:

  • kufferter
  • køleboks
  • ski-, surf- og golfudstyr
  • tagboksen
  • teltet, soveposerne og luftmadrasserne
  • bådudstyret

...og alt det andet du kun bruger en gang imellem?

Tænk, hvor meget plads det kunne frigøre derhjemme, hvis det hele blev opmagasineret i et depotrum.

Sommer/vinter udstyret

Skiene, golfudstyret, dækkene, motorcyklen, havemøblerne og grillen er alt sammen eksempler på ting, der kun bliver brugt en del af året. 

En stor del af året står de sæsonbetonede ting bare og fylder op og begrænser vores plads. Tænk hvis man rent faktisk kunne få plads til bilen ude i garagen, eller i det mindste ikke skulle flytte ti forskellige ting for at få cyklen ud. 

Hvis du lejer et depotrum hos BoxBudget.dk kan du få skabt ro og orden derhjemme. Her kan du opmagasinere alt det, du ikke bruger lige nu. Og du kan komme til dit rum alle ugens dage fra tidlig morgen til sen aften. Så står du pludselig og mangler noget, kan du bare lige smutte forbi efter det. 

Minderne

Vi samler minder hele livet. En del af dem gemmer vi i hukommelsen, hvor de ind i mellem dukker frem og får os til at mindes en særlig person, en oplevelse, eller noget helt tredje. Men ofte er minder også knyttet til bestemte ting, som vi gemmer livet igennem. 

Det er ikke altid at de fysiske minder passer ind i vores hverdag og det kan være svært at få dem placeret et fornuftigt sted derhjemme. 

Hos os kan du finde et depotrum, hvor du trygt og sikkert kan finde plads til alt det, du gerne vil gemme. 

Samlingen

Der er rigtigt mange mennesker, der samler på et eller andet. Hvad enten der er tale om Lego, Star Wars figurer, modelfly, aviser, eller dukker, kommer samlingen over tid til at optage en del plads. Og ofte bliver samleobjekterne også nødt til at vige for andre ting i hjemmet. 

Kunne det ikke være fantastisk med er rum dedikeret til samlingen? Et rum, der kunne indrettes lige præcist, så det passer til de ting, du samler på, og et sted, hvor man kunne komme og gå som det passer?

Har du overvejet, hvilke muligheder det ville give dig, hvis du lejede et depotrum til din samling?

Bestil dit depotrum nu

7070 7997

Du finder os her

FAVRSKOV

Faurskovvej 1
8370 Hadsten

7070 7997
favrskov@boxbudget.dk

SKANDERBORG

Niels Bohrs Vej 30
8660 Skanderborg

7070 7997
stilling@boxbudget.dk

KOLDING

Essen 35
6000 Kolding

7070 7997
kolding@boxbudget.dk