Adgang: 06.00 - 22.00

Ring til os: 7070 7997

Har du lyst til at høre mere?

Skal du flytte hjemmefra? Så er her en "Flytte hjemmefra huskeliste"


Hvis du står og skal flytte hjemmefra og synes det er svært at overskue det hele, frygt ej. Du er hverken den første eller den sidste, der har det på den måde. Derfor er her en "Flytte hjemmefra huskeliste" med nogle af de vigtigste ting at have in mente, når du skal flyve fra reden.

 

Inden nedpakning

Det er aldrig nemt at overskue, hvad man har brug for i det nye hjem. Derfor er det anbefalelsesværdigt, at lave en udførlig "Flytte hjemmefra huskeliste". Dog kan en normal huskeliste godt være svær at gennemskue. Prøv derfor at dele din huskeliste op i forskellige rum, som vist nedenfor:

Soveværelse

  • Seng 
  • Bordlampe 
  • Sengebord 
  • Bed rollers

Køkken

  • Pander
  • Gryder
  • Viskestykker

Badeværelse

  • Håndklæder (store og små)
  • Tandkrus
  • Badeforhæng

 

Det er som regel svært at vide præcis, hvad man har brug for inden man er flyttet, men som oftest kan man foregribe visse behov ved en rumopdelt huskeliste, og dermed spare to-tre ture til IKEA. Følgende rum skal gerne være repræsenteret på denne liste: stue, soveværelse, køkken, badeværelse, entre/garderobe, spiseareal, studieplads, kælder- og loftrum.

 

 

Udvid din "Flytte hjemmefra huskeliste"

Læg mærke til, at ikke alle rummene er fysiske. Man skal tænke de forskellige rum som værende en måde at inddele sin hverdag i forskellige kasser. Det er således en god ide at stille spørgsmål til, hvordan sin hverdag i de forskellige rum; hvad har jeg brug for, når jeg sidder og studerer, hvad skal jeg bruge for at lave min livret, og hvor meget plads har jeg brug for, når jeg skal hænge alle mine jakker på plads?

 

Hvordan kommer jeg ordentligt på plads?

Det er altid svært at få indrettet sig ordentligt, og det tager tid at tilpasse sig det nye sted. Hvis man skal gøre det lidt nemmere for sig selv, når man står med et kæmpe flyttelæs og skal spille tetris med møbler på det nye kollegieværelse eller i den nye lejlighed, kan det være en god ide at lave en plantegning over den nye bolig. Her kan man så indtegne sine forskellige møbler og forestille sig, hvordan lysindfaldet vil være. Dette sparer rigtig mange timer og kræfter, som man kan bruge på at stille sine bøger i den helt rigtige orden.

 

Gode huskeregler i forhold til indretning

Når man endelig står og skal til at indrette, er det måske svært at tænke sig til sine nøjagtige indretningsmæssige behov. Derfor er her et par huskeregler, som man altid kan skrive sig bag øret:

Man skal bestræbe sig på altid at have mindst tre forskellige typer siddepladser. Når man har en travl hverdag som udeboende, er det altid en god ide at have flere ”siddespots”. En af mange grunde til dette er, at man ikke slapper lige så godt af på sin arbejds- eller studieplads, som man gør et sted, hvor man normalt ikke arbejder. Det er alfa og omega at have et sted, hvor man føler, at man kan slappe fuldstændig af. Derfor er det en god huskeregel altid at have tre forskellige siddepladser i hjemmet. Det kan for eksempel være opdelt således: en arbejdsplads ved spisebordet, en sofa og en seng. Det vigtige er, at man kan variere, hvor man sidder.

 

Hold gulvpanelerne fri, hvis du bor småt

Hvis du synes, at din lejlighed virker crowdet kan det være en fordel, at anvende væggene frem for gulvet. Man kan for eksempel hænge hylder op under loftet til bøger og andre genstande, således at de nederste 1,5 meter holdes fri. Dette kan med fordel gøres over sengen, hvilket frigør plads i resten af lokalet. Denne metode skaber en smule mere luft og giver en fornemmelse af et større lokale.

 

Bestil dit depotrum nu

Bestil her

FAVRSKOV


Faurskovvej 1
8370 Hadsten
favrskov@boxbudget.dk
Se på kort

STILLING


Niels Bohrs Vej 30
8660 Skanderborg
stilling@boxbudget.dk
Se på kort

KOLDING


Essen 35
6000 Kolding
kolding@boxbudget.dk
Se på kort

Top
http://boxbudget.dk/umbraco/#