Adgang: 06.00 - 22.00

Ring til os: 7070 7997

Har du lyst til at høre mere?

Mangler du et sted at parkere din campingvogn?


Når campingsæsonen er ved at ebbe ud, er det på tide at tænke på, hvor campingvognen eller autocamperen skal stå vinteren over. Hos Boxbudget.dk tilbyder vi en opbevaringsløsning, da vi ved, at det Ikke er alle, der har plads i indkørslen eller forhaven til at opbevare sin campingvogn. Uanset om det kun er vinteropbevaring, eller hele året, står vi klar til at passe på dit andet hjem. Vi tilbyder fleksibel opbevaring, således at du døgnet rundt kan tilgå din plads. Udover vores egne opbevaringspladser i Kolding, har vores samarbejdspartnere, Campingly.dk, pladser nær Aarhus. 

 

Klargør vognen til vinterhi

Når man skal parkere sin campingvogn, går der altid en godt stykke arbejde forud, hvis man vil være sikker på at undgå skader. Her er et par af de forholdsregler vi anbefaler man tager sig:

 

Rengør og behandl vognen udvendigt

Belægningen på en campingvogn er lavet til at holde til en hel del, men hvis man vil være sikker på at undgå ubehagelige overraskelser, kan man med fordel vaske vognen i sæbe specielt til formålet. Det efterlader en lille hinde, som beskytter vognen imod det værste vind og vejr.

 

Smør din vogn

Henover vinteren kan hængsler og beslag nemt tørre ud på grund af den tørre luft. Det er derfor altid en god ide at smøre alle bevægelige dele. Hvis det bliver gjort grundigt, bliver det en langt bedre oplevelse at komme tilbage til vognen til foråret.

 

Rengør vandanlægget

Henover vinteren kan de forskellige vandrester i rørene risikere at fryse til, og hvis man er uheldig, kan det skade vandanlægget. Vi anbefaler, at man tømmer vandanlægget og renser det ud.

 

Skal vi tage os af din campingvogn?

Hvis du har brug for at høre mere, eller har mere generelle spørgsmål til opbevaring af campingvogne, sidder vi klar til at hjælpe på 70 70 79 97 (tast 1). 

 

Campingly.dk v/ Orla Nielsen

Mødalvej 15B, Skjoldlev, 8471 Sabro

Tel: 22 95 84 77

Mail: on@campingly.dk

Web: www.campingly.dk
opbevaring af campingvogn

Bestil dit depotrum nu

Bestil her

FAVRSKOV


Faurskovvej 1
8370 Hadsten
favrskov@boxbudget.dk
Se på kort

STILLING


Niels Bohrs Vej 30
8660 Skanderborg
stilling@boxbudget.dk
Se på kort

KOLDING


Essen 35
6000 Kolding
kolding@boxbudget.dk
Se på kort

Top