Adgang: 06.00 - 22.00

Ring til os: 7070 7997

Har du lyst til at høre mere?

Vinteropbevaring af båd


Vi ved, hvor vigtigt det er at få båden op af vandet inden den 15. november, hvis man vil være sikker på at forsikringen dækker eventuelle frostskader. Derfor tilbyder vi, hos Boxbudget.dk i Kolding, vinteropbevaring af din båd. Eftersom det for mange er vigtigt altid at kunne tilgå sin båd under opbevaringen, hvis man for eksempel vil gøre den klar til sommeren, har vi hos Boxbudget.dk gjort det muligt at tilgå sin udendørs opbevaringsplads døgnet rundt.

 

Har du taget dine forholdsregler?

Hvis du ikke ligger i en A-havn er det vigtigt, at du får båden op af vandet inden vinteren kommer, hvis forsikringen stadig skal dække. Selvfølgelig mindsker det risikoen for skader betydeligt, at man får båden op på land, men hvis du skal sikre dig at der ikke sker noget med din båd under opbevaring, er du nødt til at tage dine forholdsregler. Her er et par gode ting at huske på, inden du lader din båd stå vinteren over:

 

Afmonter sejl og bom

Når båden står til opbevaring kan sejlet blæse ud, hvilket ofte fører til skader på blandt andet mastprofilen. Uanset, hvilket selskab er forsikret af, dækker kaskoforsikringen ikke, hvis sejlet blæser ud. Derfor anbefales det, at sejlet afmonteres, således at den type skader er udelukkede.

 

Tøm ferskvandsystemet

Ligesom på en campingvogn anbefales det, at man dræner ferskvandssystemet inden opbevaring, da rørene fryser til. Desuden er det en god ide at hive bundproppen op og tømme toilettet. På den måde undgår man unødigt arbejde, når båden skal tilbage i vandet.

 

Tjek op på stativet

Det er meget vigtigt, at stativet er passer i dimensionerne og at det kan holde til vindpresset, når man lader sin båd stå vinteren over. Navnlig hvis du har vinterpresenning over båden, skal det være stabilt. Hvis der anvendes et mobilt stativ skal det helst suppleres af ekstra sidestøtter, hvis det skal holde.

 

Skal vi passe på din båd?

Hos Boxbudget.dk står vi klar, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores services eller bådopbevaring generelt. Vi kan kontaktes på tlf. 70 70 79 97 (tast 1) eller E-mail kolding@boxbudget.dk

Bestil dit depotrum nu

Bestil her

FAVRSKOV


Faurskovvej 1
8370 Hadsten
favrskov@boxbudget.dk
Se på kort

STILLING


Niels Bohrs Vej 30
8660 Skanderborg
stilling@boxbudget.dk
Se på kort

KOLDING


Essen 35
6000 Kolding
kolding@boxbudget.dk
Se på kort

Top