Adgang: 06.00 - 22.00

Ring til os: 7070 7997

Har du lyst til at høre mere?

Her kan du få plads til alt det du gerne vil gemme...


Der kan være mange årsager til, at man har brug for at leje et depotrum til opbevaring af sine ting.  

 

Når man gerne vil udnytte den plads man har bedst muligt 

Vi er alle sammen blevet bevidste om at vi skal passe på miljøet og køb og smid væk kulturen er blevet til køb og pas på kulturen.  

Depotrummet er det sted, hvor vi kan stille alle de ting, som vi kun skal bruge en gang i mellem, dem der venter på at blive aktuelle igen og dem der skal gemmes fordi det skal de bare. 

Og så er det bare rigtigt rart, når alt det vi gerne vil gemme, ikke behøver at fylde op derhjemme.  

Derfor giver det også god mening at tænke et depotrum ind i sin hverdag. Og indretter man sig med reoler i sit rum er det hurtigt og overskueligt, når man får brug for at hente eller bringe noget til rummet.  

Tænk, hvor meget plads det kunne frigøre derhjemme, hvis kufferter, køleboks, ski-, surf- og golfudstyr, tagboksen, vinter/sommerdæk og alt det andet man kun bruger en gang imellem, blev opbevaret i depotrum. 

 

Når hverdagen forandrer sig og der opstår et behov for opbevaring i en periode 

Med jævne mellemrum sker der forandringer i vores liv, hvor der kan opstå et behov for at få opbevaret nogen ting og måske endda hele sit indbo i en periode.  

 

Rejse 

Som ung og først i livet kan det være lysten til at komme ud at se verden, der skaber et behov for at få opmagasineret sine ting for en tid. Hvad enten det er med rygsæk på ryggen, på et udvekslingsophold mens man er under uddannelse, eller noget helt tredje, er det bare rart at vide, at de ting, der betyder noget, er sikkert opbevaret indtil den dag man kommer hjem og skal bruge dem igen.  

 

Familie 

Når vi flytter sammen og stifter familie kan der let blive ting i overskud i en periode. Noget stilles til side for senere at blive taget frem igen og byttet ud med det, der står fremme. Med børn følger en masse udstyr og legetøj, som ofte går i arv mellem søskende, fætre og kusiner, og venners børn. Men i perioder, hvor tingene ikke er i brug, kan det hele stå tørt og godt i et depotrum og let findes frem igen, når behovet opstår.  

 

Boligen  

Skal boligen renoveres, eller blev den solgt inden den nye drømmebolig var fundet, kan den helt rigtige løsning være at placere indboet i et depotrum til den nye eller renoverede bolig er klar. En af fordelene ved at vælge en depotrumsløsning er, at man altid er indendørs i tørvejr – også hvis man har brug for at tage ting ud af rummet for at komme ind til noget andet.   

 

Seniorlivet 

Når tiden kommer, hvor ønsket om en mindre bolig bliver en realitet, står mange med rigtigt mange ting, der er blevet købt, gemt og beholdt gennem tiden. Ting, der alle sammen rummer minder fra det liv man har levet og derfor også ting, der kan være meget svære at skille sig af med. Det kan være en lang, og nogle gange også en hård, proces at blive klar til at tage afsked med de ting, der ikke skal med videre. Lejer man et depotrum til de ting, der ikke skal med i den nye bolig, kan man stille og roligt få ryddet op, efterhånden som man bliver klar til det. Den nye bolig kan indrettes, så det passer til de nye rammer og det der alligevel ikke skal med videre kan opbevares. Depotrummet bliver et skatkammer af minder og kan heldigvis let skaleres ned efterhånden som behovet bliver mindre.  

Bestil dit depotrum nu

Bestil her

FAVRSKOV


Faurskovvej 1
8370 Hadsten
favrskov@boxbudget.dk
Se på kort

STILLING


Niels Bohrs Vej 30
8660 Skanderborg
stilling@boxbudget.dk
Se på kort

KOLDING


Essen 35
6000 Kolding
kolding@boxbudget.dk
Se på kort

Top