Adgang: 06.00 - 22.00

Ring til os: 7070 7997

Har du lyst til at høre mere?

Udnyt virksomhedens plads bedre med et lagerrum


Vi er specialister i lager- og opbevaringsløsninger til erhvervsdrivende, og tilbyder opbevaring af større og mindre virksomheders ejendele i tørre og sikrede rum.

 

Lagerhotel - Ideelt til erhvervsopbevaring

Vores lagerhotel med fleksible lagerrum og ubegrænset adgang, gør Boxbudget.dk ideelt til opbevaring for virksomheder, der har brug for lidt ekstra lagerplads til opmagasinering og erhvervsopbevaring.

Vores lagerrum dækker virksomhedens behov for opbevaring, hvad enten der er tale om:

  • Arkivering af dokumenter
  • Opbevaring af sæsonvarer                                        
  • Opmagasinering af udstillingsmaterialer eller virksomhedens messestand
  • Lagerrum for virksomhedens sælgere og teknikere
  • Lagerplads til ekstra kontormøbler, IT-udstyr m.v.

 

Sikrede depotrum 

Alle vores depotrum er lukkede rum og er desuden sikrede med videoovervågning, alarm, indhegning og adgangskontrol, så du trygt kan opbevare dine varer og erhvervsejendele hos os.

 

 

Fleksibel lagerplads

Hos Boxbudget.dk har vi den lagerplads, du og din virksomhed har behov for. Vi har depotrum i mange størrelser, og hvis virksomhedens behov for lagerplads skulle ændre sig, kan du let skifte til et større eller mindre depotrum.

 

Let tilgængeligt lagerhotel

Vores lagerhoteller ligger i Kolding, Skanderborg og Hadsten og er strategisk placeret nær motorvej og industriområde, der gør det let for erhvervsdrivende i nærområderne og byer som Aarhus, Stilling, Hammel og Hinnerup at komme til. Derved er der altid lagerplads i nærheden af dig.

Din virksomhed har fuld adgang til vores lagerhotel fra kl. 06 – 22 hver dag, så dine varer og materialer er tilgængelige præcis, når du skal bruge det.

 

Få dine varer leveret direkte til dit depotrum  

Som erhvervsdrivende har du mulighed for at få dine varer leveret direkte til dit eget depotrum. Med en særlig kodelås, der aftales mellem dig og leverandøren, kan leverandøren let skaffe sig adgang til at læsse dine varer af, uden at du selv skal være tilstede.

 

Er Boxbudget.dk løsningen for din virksomhed?

Har din virksomhed behov for lagerplads i enten Skanderborg, Hadsten eller Kolding, så kontakt os på telefon 70707997 for at høre mere om vores løsning til erhvervsopbevaring. Vi fremviser også gerne vores depotrum, før du beslutter dig. Det er helt uforpligtende. 

 

Bestil dit depotrum nu

Bestil her

FAVRSKOV


Faurskovvej 1
8370 Hadsten
favrskov@boxbudget.dk
Se på kort

STILLING


Niels Bohrs Vej 30
8660 Skanderborg
stilling@boxbudget.dk
Se på kort

KOLDING


Essen 35
6000 Kolding
kolding@boxbudget.dk
Se på kort

Top