Adgang: 06.00 - 22.00

Ring til os: 7070 7997

Har du lyst til at høre mere?

Værd at vide om møbelopbevaring


Hos Boxbudget.dk hjælper vi dig med at opbevare dine møbler og ejendele. Vores mange forskellige størrelser af depotrum til møbelopbevaring giver dig den plads, du har behov for.

 

Udnyt pladsen i dit depotrum

Vi oplever ofte, at vores kunder tror, at de har behov for et større depotrum til møbelopbevaring, end de reelt har. Ofte bliver de overrasket over, hvor meget plads der egentlig er, hvis blot de pakker rummet på den rigtige måde.

Hvordan du pakker dit depotrum afhænger selvfølgelig af, om der er nogle ting derinde, som du ofte skal have fat i. Pakker du rummet overskueligt, kan du også nemmere finde de ting, du skal til.

 

Fornuftig møbelopbevaring

Tænk over, om der er nogle af dine møbler, du kan stille på en anden og mere praktisk måde. Skal din sofa nødvendigvis stå på langs? Stiller du sofaen på højkant, udnytter du samtidig rummets højde, og der er mere plads til de øvrige møbler i depotrummet. Vi guider dig gerne med din møbelopbevaring så du får mest ud af dit depotrum.

 

Let flyttearbejdet

I vores lagerhaller finder du diverse hjælpemidler, der gør det meget nemmere for dig at flytte rundt på de tunge og besværlige møbler. Du finder både vogne, sækkevogne og pallevogne, der letter arbejdet for dig. På den måde undgår du også diverse skader, som let kan opstå, hvis du løfter forkert. Du kan også frit benytte dig af vores stiger, hvis du har flere ting stablet ovenpå hinanden, og skal have fat i en genstand, du ikke kan nå fra gulvhøjde.

 

Har du spørgsmål til møbelopbevaring?

Har du spørgsmål om, hvordan du opbevarer dine møbler bedst muligt eller spørgsmål generelt om møbelopbevaring, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70707997. Du kan også ringe og lave en uforpligtende aftale om at kigge forbi en af de tre lagerhaller i Hadsten, Skanderborg eller Kolding

Bestil dit depotrum nu

Bestil her

FAVRSKOV


Faurskovvej 1
8370 Hadsten
favrskov@boxbudget.dk
Se på kort

STILLING


Niels Bohrs Vej 30
8660 Skanderborg
stilling@boxbudget.dk
Se på kort

KOLDING


Essen 35
6000 Kolding
kolding@boxbudget.dk
Se på kort

Top